Anmäl dig nu!

Intensivkurs med Matilda och Xi

11:e Oct 2019

Facebook Event

Matilda återvänder till Göteborg med hennes nya danspartner Xi! Tillsammans har de många års erfarenhet av att undervisa, uppträda och tävla inom dans, och vi får ta del av denna erfarenhet under en helg fylld av kurser och socialdanser. De är båda framgångsrika West Coast Swing dansare, båda tävlar på AllStar nivå och undervisar både internationellt och på hemmaplan. Förutom West Coast Swing har de mycket erfarenhet inom andra dansformer, allt från olika typer av solo danser, andra socialdanser, tiodans med flera.

Matilda har en masterutbildning inom dansundervisning och en bakgrund inom många stilar av dans, inklusive Ballet, Jazz, Contemporary, flera stycken partnerdanser, magdans och poledans. Hon upptäckte WCS år 2010 och blev kär. Sedan dess har hon hela tiden utvecklat sin dans genom att resa, tävla och träna. På socialdansgolvet är Matilda känd för sin kreativitet och connection och hennes förmåga att skapa en dialog med sin partner. På kurser strävar hon efter en balans mellan lekfullhet och teknik och att följare och förare får lika uppmärksamhet.

Xi har undervisat dans i hela 17 år och driver i dagsläget flera stycken dansskolor i Köln, Tyskland. Han började med tiodans, och efter att ha dansat bland annat Bachata, Salsa, Kizomba och Zouk hittade han slutligen WCS. Fascinerad av musikaliteten, kreativiteten och friheten som WCS erbjuder började han resa runt jorden för att dansa och lära sig mera. Han var Tysklands första dansare att nå AllStar nivån. På socialdansgolvet är han känd för att dansa hela natten med ett leende på läpparna. På kurser värnar han om elevernas utveckling, men han eftersträvar också en avslappnad och underhållande stämning.

Kursnivå

Du kan grundtekniken inom West Coast Swing väl och socialdansar regelbundet. Du ska behärska grundturerna left side pass, sugar push, sugar tuck, och whip med god teknik.

Är du osäker på om nivån passar just dig, kontakta oss genom att skicka ett meddelande till West Coast Nights.

Kursen kommer att hållas på svenska.

Schema

Schema

Ladda ned schema

Full pass

Early bird:

Standard:

Föranmälan krävs. Inklusive 8,5h kurs och 2 x socialdans.

Early bird pris gäller för de 10 första sålda parbiljetterna.

För att få rabatterat pris, klicka på länken “Add a discount code” under biljetterna och fyll i “student” som rabattkod, eller “studentpar” om du ska köpa parbiljett.

Endast socialdans

Per kväll. Köpes i kassan. Inklusive kvällskurs, socialdans. Vi tar endast kortbetalning eller Swish i kassan, betalning med kontanter är inte möjligt.

Återbetalningspolicy

Passen kan överlåtas till annan person som dansar samma roll, men de är ej återbetalningsbara.

Ordningsregler

Vid eventet gäller West Coast Nights ordningsregler, vänligen läs och respektera dessa.

Hitta hit

Varholmsgatan 7, 414 74 Göteborg

Åka kollektivt: Ta spårvagn nummer 9, 11 eller 13 till Sandarna, alla dessa går direkt från centralstationen.

Med bil: Lokalen ligger nära Västerleden/Älvsborgsbron och är lättillgänglig med bil. Parkering i området är gratis.

Anmäl dig nu!