Anmäl dig nu!

West Coast Swing - Intensivkurs påbyggnad Borås

16:e Mar 2019

Facebook Event

Efter succén med två välfyllda intensivkurser för nybörjare öppnar vi nu upp anmälan till en intensivkurs för dig som vill bygga vidare på vad du lärt dig under nybörjarkursen. Välkommen till en späckad dag med dans på The Kårner i Borås!

Du har lärt dig grunderna i West Coast Swing och vill lära dig mer, då är den här kursen till dig. Du ska känna till turer som left side pass, right side under arm, wipe och suger push. Vi kommer att bygga vidare på grundturerna och hjälpa dig att anpassa din dans till musiken. Kursen är utformad för att passa dig som tidigare har gått en av våra intensivkurser för nybörjare, eller någon annan prova på eller nybörjarkurs.

Efter intensivkursen är det en timmes uppehåll för middag. Förhoppningen är att du inte har fått nog av dans under middagen. Du är nämligen hjärtligt välkommen även till kvällens program som består av en öppen kurs med efterföljande socialdans, där du som kursdeltagare har fri entré.

Instruktörer

Therése Andersson och Egil Mannerheim, instruktör från wcssweden.

Kursen kommer att hållas på svenska.

Pris

I kursen ingår: 4 timmars intensivkurs, 1 timmes öppen kurs (även för socialdansare) och 4 timmar socialdans. Föranmälan krävs.

För att få studentkårens medlemsrabatt behöver du visa upp ditt mecenatkort i dörren med Studentkåren i Borås logga på. Vid anmälan behöver du klicka på länken “Add a discount code” under biljetterna och fyll i “SiBsingel” för singelbiljett eller “SiBpar” för parbiljett som rabattkod.

Schema

Ordningsregler

Vid eventet gäller West Coast Nights ordningsregler, vänligen läs och respektera dessa.

Hitta hit

Yxhammarsgatan 9, 50331 Borås

Buss och tåg

Göteborg: 100-bussen går en gång i halvtimmen från både centralstationen och Korsvägen mot Borås. Om du tar den är det bara 5 minuters promenad sedan från Borås Resecentrum till the Kårner på Yxhammarsgatan.

Jönköping: Om du vill resa kollektivt från Jönköping så finns det billiga bussresor med Flexibuss. De har även en förbindelse tillbaka till Jönköping efter socialdansen är slut på kvällen. Se bara till att boka biljetter i tid.

Parkering

The Kårner hittar du mitt i centrala Borås på Yxhammarsgatan. Närmaste parkering har du vid Högskolan i Borås eller i parkeringsplats Elektra.

Anmäl dig nu!