Anmäl dig nu!

West Coast Swing Nybörjarkurs

Kursstart 04:e Sep 2019

Facebook Event

Onsdagar 18:00 till 19:00, Kursstart 4:e September

Vill du lära dig en partnerdans som du kan dansa till en stor bredd av musik, från pop, blues, r’n’b, hip-hop till jazz och mera? Då passar det sig perfekt med West Coast Swing, en relativt ny dans här i Sverige som nu växer och växer, bland annat var den med i årets Let’s Dance! Dansen har en rik historia i USA, framförallt i Kalifornien där den är delstatens officiella dans. West Coast Swing är en modern swingdans med mjuka rörelser och en lite mer avslappnad känsla, den är lekfull och musikalisk och lämnar mycket utrymme för improvisation och musikanpassning framförallt till följarna.

Under denna kurs kommer vi ta dig igenom grunderna i West Coast Swing. Du kommer att lära dig grundrytmerna, de fem grundturerna och lite därtill, och vi kommer att fokusera en hel del på partnerskap och föra/följateknik. Målet för kursen är att ge dig färdigheterna och självförtroendet till att kunna gå ut och socialdansa. Och framförallt ska vi ha kul under tiden.

Kursen är på 10 fillfällen, 60 minuter var.

Instruktörer: Therése Andersson och Anna Brattgård

Pris: 1200kr

Hitta hit

Falkgatan 7, 41667 Göteborg

Åka kollektivt: Ta spårvagn nummer 1, 3, 6 eller 8 till Redbergsplatsen, alla dessa går direkt från centralstationen.

Med bil: Parkering i närheten av lokalen kostar 2kr/minut kvällstid. Vi rekommenderar att skaffa app:en "Parkering Göteborg".

Anmäl dig nu!