Anmäl dig nu!

West Coast Swing Intensivkurs Nybörjare Borås

09:e Feb 2019

Facebook Event

Vill du lära dig en partnerdans som du kan dansa till en stor bredd av musik, från pop, blues, r’n’b, hip-hop till jazz och mera? Då passar det sig perfekt med West Coast Swing, en relativt ny dans här i Sverige som nu växer och växer, bland annat var den med i årets Let’s Dance! Dansen har en rik historia i USA, framförallt i Kalifornien där den är delstatens officiella dans. West Coast Swing är en modern swingdans med mjuka rörelser och en lite mer avslappnad känsla, den är lekfull och musikalisk och lämnar mycket utrymme för improvisation och musikanpassning framförallt till följarna.

Denna kursdag ger dig en rivstart in i dansen West Coast Swing. Vi kommer gå igenom dansens grunder så att du ska ha en bra grund till att börja socialdansa och att gå fler kurser.

Den här kursen kommer vara en bra förberedelse för dig som vill gå en nybörjarkurs framöver.

Vi avslutar kursdagen med en timmes övningstid där du kan testa dina nya färdigheter och ställa frågor om du behöver hjälp. Om du vill öva ännu mer så kan du delta på socialdansen på kvällen där du som kursdeltagare har fri entré.

Instruktörer

Therése Andersson och Jonas Nicklas

Kursen kommer att hållas på svenska.

Pris

Inklusive 4h kurs och 1h socialdans. Föranmälan krävs.

För att få studentkårens medlemsrabatt behöver du visa upp ditt mecenatkort i dörren med Studentkåren i Borås logga på. Vid anmälan behöver du klicka på länken “Add a discount code” under biljetterna och fyll i “SiBsingel” för singelbiljett eller “SiBpar” för parbiljett som rabattkod.

Schema

Observera

På grund av fastighetsägarens önskemål är det inte tillåtet att ta med alkoholhaltig dryck in i lokalen.

Ordningsregler

Vid eventet gäller West Coast Nights ordningsregler, vänligen läs och respektera dessa.

Hitta hit

Yxhammarsgatan 9, 50331 Borås

Buss och tåg

Göteborg: 100-bussen går en gång i halvtimmen från både centralstationen och Korsvägen mot Borås. Om du tar den är det bara 5 minuters promenad sedan från Borås Resecentrum till the Kårner på Yxhammarsgatan.

Jönköping: Om du vill resa kollektivt från Jönköping så finns det billiga bussresor med Flexibuss. De har även en förbindelse tillbaka till Jönköping efter socialdansen är slut på kvällen. Se bara till att boka biljetter i tid.

Parkering

The Kårner hittar du mitt i centrala Borås på Yxhammarsgatan. Närmaste parkering har du vid Högskolan i Borås eller i parkeringsplats Elektra.

Anmäl dig nu!