Anmäl dig nu!

West Coast Swing Nybörjarkurs

Kursstart 28:e Jan 2020

Facebook Event

Tisdagar 19:15 till 20:15, kursstart 28:e januari

Vill du lära dig en partnerdans som du kan dansa till en stor bredd av musik, från pop, blues, r’n’b, hip-hop till jazz och mera? Då passar det sig perfekt med West Coast Swing, en relativt ny dans här i Sverige som nu växer och växer, bland annat var den med i årets Let’s Dance! Dansen har en rik historia i USA, framförallt i Kalifornien där den är delstatens officiella dans. West Coast Swing är en modern swingdans med mjuka rörelser och en lite mer avslappnad känsla, den är lekfull och musikalisk och lämnar mycket utrymme för improvisation och musikanpassning framförallt till följarna.

Kursnivå

Nivå 1: Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av West Coast Swing. Kursen är även lämplig för dig som vill repetera och jobba på grundturerna, eller vill lära sig den andra dansrollen. Vi rekommenderar starkt att gå denna nivå minst två gånger då det är mycket detaljer man kan missa första gången.

Socialdans

Efter kursen är det 2h socialdans. Går du kursen är det gratis entré på socialdansen, annars 80kr.

Pris

Det ingår 9 * 60min kurs, samt socialdans efter kursen

För att få rabatterat pris, klicka på länken “Add a discount code” under biljetterna och fyll i “student” som rabattkod, eller “studentpar” om du ska köpa parbiljett.

Instruktörer

Instruktörer för den här kursen är Anna Brattgård, Annette Gemberg och Cecilia Hellberg

Anmäl dig nu!